Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDAJ: RODINNÝ DOM S TERASOU A VÝHĽADOM NA MORE – ŠPANIELSKO – MÁLAGA – CENA: 285.000 €
225 m2 - Marbella

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Ulica: La Herradura
Obec: Marbella
Počet izieb: 4
Celková plocha: 225 m2
Úžitková plocha: 155 m2
285 000 €

Popis nehnuteľnosti

PONUKA: V exkluzívnom zastúpení, Vám ponúkame štvôr (4) izbový Rodinný Dom pri Španielskom mori v najlepšom podnebí v kontinentálnej Európe pri Málage (Andalúzia, južné Španielsko) len za: 285.000 €.

Táto Nehnuteľnosť sa dá moderne prerobiť, alebo využívať v pôvodnom tradičnom skvoste na CELOROČNÝ PRENÁJOM čo z tejto Nehnuteľnosti robí zaujímavú Investičnú príležitosť. Kúpou získavate Nehnuteľnosť kúsok od mora a ktorá hneď po rekonštrukcii nadobúda oveľa vyššiu trhovú cenu.

Túto nehnuteľnosť môžete využívať na Vaše osobné oddychové návštevy počas roku a okrem toho, Vám táto nehnuteľnosť bude stále zarábať na prenájme.

POPIS: Dom sa nachádza v štvrtej uličke asi 150 m od krásnej (kamienkovej) pláže s prekrásne čistým morom. Táto nehnuteľnosť je postavená v historickej časti mesta so spletitými uličkami, kaviarňami, reštauráciami, ale aj typickými tavernami či rôznymi obchodmi ako aj supermarketmi.

Dom má 75 m2 zastavanú plochu a úžitkovú plochu 155 m2 + asi 60 m2 terasu na streche z ktorej je výhľad na more a hory.

Pred domom sa nachádza malá terasa so vstupom do domu. Dom má na prízemí, vstupnú priestrannú miestnosť s dvoma oknami a s krbom, halu využívanú ako jedáleň so špajzou, kuchyňu so samostatným druhým vchodom do domu, kúpeľňu so sprchovým kútom, umývadlom a WC, schodisko na prvé poschodie.

Na prvom poschodí sa nachádza chodba, ďalšia kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a WC, tri samostatné spálne (dve izby majú balkón), schodisko na terasu.

Na druhom poschodí sa ocitnete na priestrannej terase kde sa nachádza menšia miestnosť.

AKTIVITY: Priamo na pláži sa môžete venovať rôznym športovým aktivitám ale aj zalietať si na paraglidingu nad morom. Ak máte radi turistiku, či horskú cyklistiku, tak tu si prídete na svoje. V okolí sú kopce a krásne Národné parky s priezračnými čistými jazerami a vodopádmi. Len cca 50 minút autom sa da lyžovať v známom lyžiarskom stredisku. Milovníci historických budov a objektov si nebudú vedieť vybrať kam skôr pozrieť.

OSTATNÉ: Táto Nehnuteľnosť sa nachádza v mierne tropickom pásme Granady a len 45 minút od letiska v Málage (Andalúzia, južné Španielsko).

CENA: 285.000 € (VRÁTANE VŠETKÝCH POPLATKOV A PRÁVNEHO SERVISU).

KONTAKT: Dag Fiala - certifikovaný realitný maklér
KARIN & PARTNERS - REALITNÁ KANCELÁRIA
Lazaretská 3/a, 811 08 Bratislava
Slovenská republika
mobil: +421 944 177 574
e-mail: fiala@karinpartners.sk
web: karinpartners.sk

Naša Spoločnosť s partnermi v Španielsku, Vám zabezpečí celý priebeh Kúpy až po odovzdanie Nehnuteľnosti do Vlastníctva.

Hypotekárna kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať