Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ-Priestranný 1- izbový byt, Banská Štiavnica
50 m2 - Banská Štiavnica

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Ulica: Michalská
Obec: Banská Štiavnica
Celková plocha: 50 m2
Úžitková plocha: 50 m2
58 000 €

Popis nehnuteľnosti

KARIN & PARTNERS ponúka na predaj 1-izbový byt v pôvodnom stave, o veľkosti 50m2 v meste Banská Štiavnica. Byt bol doposiaľ využívaný ako ubytovanie pre zamestnancov firmy, je v dobrom stave a novým majiteľom ponúka široké spektrum možnosti prerobenia podľa vlastných predstáv. Byt je vhodný na trvalé / prechodné bývanie, ale vzhľadom na lokalitu aj ako investícia so zámerom krátkodobého alebo dlhodobého prenájmu.

Druh: 1 izbový byt
Poschodie: Prízemie
Úžitková plocha bytu: 50m2
Stav: Pôvodný
Lokalita: Banská Štiavnica
Orientácia: Juho-Východ
Balkón/ Loggia: Nie
Pivnica: Nie
Výťah: Nie
Parkovanie: Verejné pred bytovým domom
Cena: 58.000,- Eur
 

Byt sa nachádza v trojpodlažnom bytovom dome bez výťahu na prízemí s juhovýchodnou orientáciou v odľahlejšej časti od centra mesta, v tichej časti mesta. Je v pôvodnom ale zachovalom stave, pripojený na obecný vodovod, kanalizáciu a elektrinu. Kúrenie v byte je riešené elektrickými konvektormi a kachľovou pecou.

DISPOZÍCIA:
Byt disponuje priestrannou izbou s ktorej sa prechádza do kuchyne s jedálňou a kúpeľne spojenou s WC.

LOKALITA:
Banská Štiavnica je jedným z najkrajších miest na Slovensku. Svojím charakterom, krásou a históriou ročne priťahuje tisícky návštevníkov. Okolitá príroda a Štiavnické vrchy ponúkajú nekonečné spektrum chodníkov a ciest vhodných nielen pre milovníkov turistiky, ale aj horskej cyklistiky. V okolí sa nachádza niekoľko jazier takzvaných „tajchov“ vhodných na kúpanie a lyžiarske stredisko s hotelom - Salamandra Rezort. Nového majiteľa čaká krása spojená s históriou a oddychom.

KONTAKT: Juraj Ladziansky, 0944 500 834, ladziansky@karinpartners.sk
certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie


V cene sú zahrnuté služby RK : komplexný právny servis - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju, poplatok za overenie podpisov na kúpnych zmluvách, správny poplatok za vklad do katastra nehnuteľností.

Hypotekárna kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať