Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NA PREDAJ 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU A BAZÉNOM V SENCI
344 m2 - Senec

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Ulica: Novomeského
Obec: Senec
Počet izieb: 4
Celková plocha: 344 m2
Úžitková plocha: 215 m2
340 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária KARIN & PARTNERS ponúka na predaj priestranný 4 izbový rodinný dom v Senci, s dvoma nadzemnými a jedným podzemným podlažím, stojaci v radovej zástavbe dvojdomov. Nachádza sa v kľudnej lokalite, ale zároveň od centra je vzdialený iba pár minút.  

DISPOZÍCIA: Na prízemí rodinného domu sa nachádza vstupná miestnosť,  chodba, hosťovské wc, obývacia miestnosť, z ktorej sa vchádza do kuchyne. Za kuchynou sa nachádza aj špajza. Na poschodí sú  3 priestranné izby, kúpeľňa s vaňou a wc,balkón a terasa. V pivnici sú využiteľné 4 miestnosti, plus garáž.  Miestnosti su rozdelené na kotoľňu, v ktorej je nainštalovaný nový kotol (r.2023), vínna miestnosť, v ktorej sa náchadza kozub,  priestranná práčovňa a odkladacia miestnosť.  Na dvore je vybudovaná aj vlastná studňa. V celom dome sa nachádzajú vymenené plastové okná. 

V roku 2023 dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, obnova strechy, výmena kotla, vonkajšia fasáda.

VÝMERY:  Na oplotenom pozemku s rozlohou 344 m2, sa nachádza udržiavaný bazén, altánok na posedenie s krbom a prístrešok na parkovanie vozidla. Počet podlaži v dome: 2, s rozlohou cca 172m2 + pivnica. Na prednej strane domu sa nachadzajú 2 balkóny a aj na zadnej strane domu sú 2 balkóny. 

Dom sa predáva so zariadením podľa dohody. Kolaudácia prebehla v roku 1980. 

PARKOVANIE: Parkovať sa dá priamo na pozemku, pod prístreškom a v garáži, ktorá má prepojenie s pivnicou. 

LOKALITA: Výbornú občiansku vybavenosť poskytuje centrum vzdialené iba pár minút chôdze. Nachádzajú sa tu materské, základné ako aj stredné školy. Zdravotnícke zariadenia, poliklinika, lekárne, reštaurácie, obchody (najbližsie Billa - cca 500m),  ihriská, fitness centrá. Slnečné jazerá sú vzdialené 3km. 

VÝHODY:  blízka vzdialenosť centra, kvalitne postavená stavba, priestranné izby, garážové aj vonkajšie parkovanie, kompletná občianska vybavenosť, 

NÁKLADY:  cca 200€/mesačne, pri 1 osobe. 

CENA:  340 000€, V prípade vážneho záujmu, možná samozrejme dohoda. 

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. 

 

KONTAKT:
Michaela Macsiczová - certifikovaný realitný maklér
KARIN & PARTNERS - REALITNÁ KANCELÁRIA
Lazaretská 3/a, 811 08 Bratislava
Slovenská republika
mobil: +421 903 058 985
e-mail: macsiczova@karinpartners.sk
web: karinpartners.sk

Popis nehnuteľnosti, text a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti KARIN&PARTNERS real s.r.o

Hypotekárna kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať