Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ !!! NA PREDAJ GARSÓNKA UL. BÉŽOVÁ BRATISLAVA V PETRŽALKA
27 m2 - Bratislava-Petržalka

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Typ bytu: Garsónka
Ulica: Béžová
Obec: Bratislava-Petržalka
Stav: novostavba
Počet izieb: 1
1 €

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj garsónku v novostavbe o výmere 27,21m2 + balkón 5,42m2 v Petržalke, ul. Béžová v projekte Slnečnice, na 4/5 posch. s výťahom. Orientácia bytu: S/SV. Byt bol skolaudovaný v r. 2017, odvtedy nebol obývaný ani prenajímaný.

Byt pozostáva z obývacej miestnosti spolu s kuchynkou /zabudovaná kuchynská linka/, predsieň, kúpeľňa so sprchovým kútom a wc, balkón.

Okná bytu sú plastové, 5-komorový rám so stredovým tesnením, interiérové dvere sú plné, hladké fóliové s obložkovou zárubňou, vstupné dvere sú bezpečnostné a protipožiarne. V kúpeľni je keramická dlažba a obklad, v ostatných častiach bytu je laminátová podlaha.

Možnosť prenajatia vonkajšieho parkovacieho miesta.

Okolie: výborná občianska vybavenosť, tiché, príjemné prostredie s množstvom zelene, parkov a detských ihrísk, materská škôlka, ZŠ, obchody, kaviarne, reštaurácie, v blízkosti: nemocnica s poliklinikou, zástavka MHD, Rusovecké jazero, Petržalská hrádza.

Cena: dohodou, v cene sú zahrnuté kompletné služby RK: vypracovanie všetkých typov zmlúv, poplatky spojené s notárskym overovaním podpisov na kúpnych zmluvách, správny poplatok pri prevode vlastníckeho práva vo výške 66,-Eur na Okresnom úrade, katastrálnom odbore za kúpne zmluvy



Jana Tomečková, te.: 0911388880, e-mail: tomeckova@karinpartners.sk

Hypotekárna kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať