Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENAJATÉ - EXKLUZÍVNE - Prenájom krásny 1 izbový byt Slnečnice, parkovacie státie, Zuzany Chalupovej, Bratislava V Petržalka
29 m2 - Bratislava-Petržalka

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt
Ulica: Zuzany Chalupovej
Obec: Bratislava-Petržalka
Poschodie: 4
Počet izieb: 1
Celková plocha: 29 m2
Úžitková plocha: 29 m2
530 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom krásny a slnečný 1 izbový byt v novostavbe Slnečnice v obľúbenej lokalite Bratislava V - Petržalka, na ulici Zuzany Chalupovej. Plocha bytu je 29 m2 s lodžiou, nachádza sa na 4.poschodí/7 v bytovom dome s výťahmi. Je orientovaný na západnú stranu. K bytu je parkovacie státie v garáži v suteréne bytového domu.

Byt je kompletne a moderne zariadený nábytkom a spotrebičmi, obývacia zostava, jedálenský stolík, rozkladacia pohovka, kuchynská linka, na chodbe je šatníková skriňa.

Pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej izby spojenej s kuchynskou časťou, kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou, lodžie so sedením.

Lokalita v novovybudovanej časti Petržalky s výbornou dostupnosťou poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť – nákupné centrum, obchody, služby, tržnica, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD. V blízkosti športové centrum Leon, cyklotrasy, Rusovské jazero s možnosťami na rôznorodé športové aktivity a prechádzky.

Byt je k dispozícii ihneď.

Prenájom je vhodný pre 1 osobu, nefajčiara, bez domácich zvierat.

 

Cena prenájmu s parkovacím státim je 530 € + 60 € energie + poplatky za televíziu a internet.

Depozit je vo výške jednomesačného nájmu.

Provízia pre realitnú kanceláriu je 530 €.

 

Kontakt:

Katarína Hanková

certifikovaný realitný maklér

+421 907 756 733

hankova@karinpartners.sk

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať