Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj, pozemok v rekreačnej oblasti Gbely - Adamov, okr. Skalica
373 m2 - Gbely

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Ulica: Adamov
Obec: Gbely
Celková plocha: 373 m2
Úžitková plocha: m2
29 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj rovinatý pozemok v rekreačnej oblasti Gbely - Adamov . Pozemok má výmeru 373 m 2.

Podľa územného plánu je možné na pozemku postaviť chatu, alebo dom o zastavanej ploche 80 m2, prízemný s využeteľným podkrovím. Pri pozemku je možnosť napojenia na elektrinu, voda v tejto oblasti sa rieši studňou a odpad žumpou.  Pozemok sa nachádza v novo vybudovanej časti Adamovských jazier v blízkosti lesa, kde je už postavených viacero domov, ktoré sú využívané aj na celeročné bývanie.

Lokalita : 

Jazerá v mestskej časti Adamov na území mesta Gbely, približne 500 m od rieky Moravy v bezprostrednej blízkosti českej hranice. Sú tvorené dvoma bývalými zatopenými štrkoviskami a sú vyhľadávanou rekreačnou oblasťou s možnosťou kúpania, rybárčenia a rôznych športových aktivít. Adamovské jazerá sú zaradené do chráneného vtáčieho územia, nakoľko ich južná strana je hniezdiskom mnohých vzácnych druhov vodného vtáctva, ktoré sa dajú pozorovať aj z drevene rozhľadne. V bufete Lodenica je možné požičať si aj bicykle, šľapacie bicykle . Vzdialenosť do mesta Gbely 4 km, Skalica 23 km a napojenie na dialnicu smer Bratislava aj Brno 10 km.

Cena : 29 000 €

Kontakt na makléra:
Zuzana Dirgasová
+421 902 566 396
maklerskalica@karinpartners.sk