Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Zariadený 4 - izbový dom v Rovinke, pozemok 288m2
382 m2 - Rovinka

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Ulica: Slnečnicova
Obec: Rovinka
Počet izieb: 4
Celková plocha: 382 m2
Úžitková plocha: 93.59 m2
295 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ide o 5- ročnú dvojpodlažnú novostavbu (kolaudácia 2018), ktorá je súčasťou dvojdomu, pričom ku každému z domov prislúcha aj vlastná záhrada a 2 parkovacie miesta. Dom je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálnu pohodu pre celú rodinu. Podlahová plocha domu je 93,59 m2 plus vonkajšia zastrešená terasa má cca 20m2. Priestranné a svetlé interiéry ponúkajú dostatok miesta na spoločné aktivity a oddych. Dom sa nachádza v slepej uličke.

POZEMOK: Exteriér domu tvorí záhrada s drevinami a ovocnými stromami, ktoré zabezpečujú príjemné prostredie na oddych. Pozemok má výmeru 288 m2. Zastavaná plocha domu je 65 m2.

DISPOZÍCIA: Dom je tvorený prízemím a nadzemným podlažím. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kúpelňa, wc, technická miestnosť a open space obytný priestor, ktorý tvorí obývacia izba, jedáleň a kuchyňa s výstupom do trávnatej záhrady. Moderným schodiskom sa dostanete na prvé poschodie. Na poschodí domu sa nachádza chodba, kúpeľňa, wc a 3 samostatné izby.

TECHNICKÉ RIEŠENIE: Dom disponuje moderným vybavením a kvalitnými materiálmi. V celom dome sú laminátové podlahy a teplovodné podlahové kúrenie. Všetky okná a balkónové dvere sú opatrené hliníkovými žalúziami, ktoré zabezpečujú štýlový a praktický spôsob regulácie osvetlenia, teploty a súkromia v dome. Na pozemku sa nachádza plechový záhradný domček na uskladnenie náradia, bicyklov, záhradného nábytku a iných vecí.

Náklady na bývanie (elektrina, voda): 150 € / mesiac pre 3 osoby

VNÚTORNÉ VYBAVENIE: Kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: indukčná varná doska, nová teplovzdušná rúra, umývačka riadu, digestor, zabudovaná chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra a drez. Dom sa predáva zariadený.

PARKOVANIE: Parkovanie je možné na 2 vlastných parkovacích miestach pred domom.

LOKALITA: Dom sa nachádza v príjemnej a bezpečnej lokalite pri hrádzi, ktorá je ideálna pre rodiny s deťmi. Rovinka je výbornou lokalitou, ktorá ponúka výhody života na dedine a zároveň je kúsok od hlavného mesta. Obec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a veľmi dobrú dopravnú dostupnosť do centra hlavného mesta vzdialeného 15 minút autom využitím obchvatu R7. V obci sa nachádza množstvo obchodov, reštaurácií, kaviarní, kaderníctva, benzínové pumpy, školy, škôlky, zdravotné stredisko, detské ihriská a iné. V okolí sa nachádza niekoľko pekných cyklotrás po hrádzi, ktoré vás privedú k Dunaju a taktiež sa tu nachádzajú dve obľúbené jazerá, v ktorých sa môžete schladiť počas teplých letných dní.

VLASTNÍCTVO: Výlučné  (1/1)

Silné stránky domu:

  • Vlastná záhrada 
  • Vonkajšie žalúzie
  • Nízke náklady na prevádzku
  • Príjemná lokalita pre rodiny s deťmi

Cena: 295 000 € v cene sú zahrnuté služby RK.

 

Kontakt  k obhliadke:

Ing. Katarína Jones

certifikovaný realitný maklér

člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

0950649121   jones@karinpartners.sk
 

Hypotekárna kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať