Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Stavebný pozemok pri vode pod Malými Karpatmi.
1139 m2 - Horné Orešany

  • Galeria
  • Video
  • Mapa
Typ: Predaj
Ulica: Priehradná
Obec: Horné Orešany
Celková plocha: 1139 m2
Úžitková plocha: m2
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

KARIN & PARTNERS vám exkluzívne ponúka na predaj pozemok pri vode pod Malými Karpatmi, pri obci Horné Orešany, 50 min autom od Bratislavy.

Pozemok má výmeru 1139 m2 a má všetky inžinierske siete. Prístup je po asfaltovej ceste III. triedy. Pozemok je svahovitý a je to posledný voľný pozemok na brehu malebnej vodnej nádrže Orešany, ktorá priaznivo ovplyvňuje klímu celého mikroregiónu. 766 m2 z pozemku je v kategórii „zastavaná plocha a nádvorie“, 373 m2 je v kategórii „trvalo trávnatý porast“. Pozemok má tvar obdĺžnika so šírkou 20 až 23 m a dĺžkou 55 m.

Nehnutelnosť je predurčená pre rybára, alebo milovníka vodných športov. Je vhodná na celoročné bývanie, alebo aj ako víkendové chalupárčenie. Bezprostredná prítomnosť vodnej nádrže ponúka mimoriadne silný rekreačný potenciál a zdravé životné prostredie so sviežou mikroklímou aj v najhorúcejších mesiacoch.

Blízkosť Malých Karpát ponúka nevyčerpateľné možnosti na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, či zber liečivých bylín, výlety a prechádzky s rodinou, či so psíkom. 7 min autom je vzdialená významná turistická atrakcia Smolenický zámok, 15 min hrad Červený kameň. V susednej obci Smolenice je viacero výborných reštaurácií. Krajské mesto Trnava je autom vzdialené 20 min, Bratislava do 1 h.

NEPREHLIADNITE video:
večerná atmosféra nad nehnuteľnosťou: https://youtu.be/8cDjm4m93Nc

Cena:  Info v RK

Kontakt: Mgr. Juraj Illavský, KARIN & PARTNERS,  0908 708 198
              illavsky@karinpartners.sk

Video

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať