Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ - Na predaj štýlový 2-izbový byt s balkónom
52 m2 - Bratislava-Karlova Ves

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Ulica: Rudolfa Mocka
Obec: Bratislava-Karlova Ves
Poschodie: 6
Celková plocha: 52.63 m2
Úžitková plocha: 52.63 m2
Pivnica: 2.41 m2
209 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj štýlový 2-izbový byt v novostavbe na ulici Rudolfa Mocka v bratislavskej Mlynskej Doline. Výmera bytu je 42,53m2 + balkón 7,69m2 + pivnica 2,41m2 a nachádza sa na 6. poschodí. Bytový dom bol kolaudovaný v roku 2021 a svojim obyvateľom poskytuje moderné bývanie. Súčasťou bytu sú vonkajšie hlinikové žalúzie a kompletné podlahové kúrenie.

Dispozícia bytu: chodba s úložným priestorom, kúpeľna so sprchovým kútom a toaletou, samostatná spálňa, obývacia izba spojená s kompletne zariadenou kuchyňou a východom na priestranný balkón. Byt je vyhotovený v nadštandarde so zmenou pôvodnej dispozície, aby sa dosiahlo maximálne využitie priestoru. 

Výhody: novostavba, priestranný balkón s výhľadom, racionálna dispozícia, modrený dizajn, pivnica, lokalita s kompletnou vybavenosťou.

Lokalita: v blízkosti bytového domu sa nachádza obchodné centrum Cubicon, ktoré poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (Billa, lekáreň, reštaurácie, kaviarne a iné). Ďalej sa v okolí nachádza Poliklinika, Campus Nivy, veterinár a iné.

Dostupnosť MHD - 31, 39, N31

Cena: 209.900 EUR

Kontakt: Kontakt: JUDr. Marcel Korec 0908 763 329 korec@karinpartners.sk

Hypotekárna kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať