Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ - VEĽMI PEKNÝ 3 IZBOVÝ BYT NA PREDAJ VO VYHĽADÁVANEJ ČASTI PETRŽALKY - BRATISLAVA
69 m2 - Bratislava-Petržalka

Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Ulica: Tupolevova
Obec: Bratislava-Petržalka
Celková plocha: 69.62 m2
Úžitková plocha: 69.62 m2
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj priestranný a svetlý 3-izbový byt nachádzajúci sa v obľúbenej lokalite Petržalky-Bratislava, na Tupolevovej ulici, ktorý sa nachádza na 10.poschodí z celkového počtu 12.  

Byt je veľmi zachovalý a predáva sa zariadený, prípadne podľa dohody, čo umožňuje okamžité nasťahovanie. V byte sa nachádza veľa úložného priestoru, vďaka vstavaným skriniam. 

Celková úžitková plocha bytu je 69,62m2 (z toho je obytná plocha 65m2, loggia 3,61m2 a pivnica 1,37m2).

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne a samostatného wc. Následne sa ocitneme v priestrannej hale, ktorú je možné prerobiť na obývaciu miestnosť, z kuchyne s výstupom na zasklennú loggiu, a 3 samostatných svetlých izieb. Byt je orientovaný na dve svetové strany: západ (spálňa) a východ (kuchyňa, obývačka a detská izba) s príjemným výhľadom.

Byt prešiel v roku 2015 čiastočnou rekonštrukciou, ktorá pozostávala z výmeny plastových okien so žalúziami a sieťkami, výmeny radiátorov, stupačiek, obnovy podláh, kuchyne, vane a murovaného jadra. V roku 2013 prešiel bytový dom rekonštrukciou, konkrétne obnovou fasády, vstupných dverí, strechy, zateplenia. Aktuálne sa modernizujú aj výťahy. 

NÁKLADY: Kompletné náklady na bývanie sú 185€/mesiac.

LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a ponúka veľa možností na prechádzky, ako aj športové aktivity. V blízkosti sa nachádza, základná, aj materská škola, potraviny Lidl a lekáreň - vzdialené iba 3 minútky pešo, fitnesscentrum, reštaurácie, kaviarne, pošta, banky, nákupné centrum a mnoho ďalšieho. Jazero Draždiak je vzdialené len 1 km. Poloha bytu je perspektívna aj vďaka výstavbe novej električkovej trate. Výhodou je aj rýchle napojenie na diaľničný obchvat.

VÝHODY: Priestrannosť a svetlosť bytu, vyhľadávaná lokalita, dobrá dostupnosť do centra mesta, prijateľná cena.

3D Virtuálna prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=znnPnJNgXvz

CENA:  REZERVOVANÉ

 

 

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

KONTAKT:
Michaela Macsiczová - certifikovaný realitný maklér
KARIN & PARTNERS - REALITNÁ KANCELÁRIA
Lazaretská 3/a, 811 08 Bratislava
Slovenská republika
e-mail: macsiczova@karinpartners.sk
mobil:  0903 058 985
web: karinpartners.sk

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti KARIN & PARTNERS.

Virtuálna prehliadka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať