Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

***REZERVOVANÉ*** 3i chata pod lesom s pozemkom v Harmónii.
472 m2 - Modra

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Ulica: Okružná
Obec: Modra
Počet izieb: 3
Celková plocha: 472 m2
Úžitková plocha: 87 m2
216 000 €

Popis nehnuteľnosti

***REZERVOVANÉ***  3i murovaná chata pod lesom, s úžitkovou plochou 87 m2, s terasou 8,6 m2 a s celkovým pozemkom 472 m2, v prestížnej rekreačnej chatovej oblasti Modra - Harmónia, len 25 km od Bratislavy.

Chata bola postavená v r. 1970 a v tom čase architektonicky aj materiálovo výrazne predbehla svoju dobu. Je 3-izbová, murovaná, 2-podlažná, so sedlovou strechou, čiastočne zapustená do terénu a pred tromi rokmi prešla výraznou rekonštrukciou. Postavená je na betónovom základe, vymurovaná z pórobetónu a žulových kociek. Sedlová strecha má drevený krov spojený s drevenými stropnými trámami, ktoré tvoria v interiéri krásny výtvarný dojem. Krytina strechy je nanovo zrekonštruovaná, plechová a pozinkovaná. Objekt je napojený na verejný rozvod vody, elektriny a odkanalizovaný do betónovej žumpy. Okná sú drevené, zdvojené, s nadčasovými eslingerovými roletami. Kúrenie je ústredné – elektrický kotol a radiátory, ďalšou možnosťou vykurovania sú krb v obývačke alebo krb vo vinárničke v suteréne. Prístup k chate je po miestnej nespevnenej komunikácii, ktorá priamo nadväzuje na Okružnú ulicu.

Chata pozostáva z dvoch podlaží. Suterén, do ktorého je bezbariérový prístup, má rozlohu 39,3 m2 a tvorí ho priestranná garáž, sklad, vinárnička s krbom a špajza. V suteréne sa nachádza aj spomínaný elektrický kotol s elektrickým bojlerom. Prvé nadzemné podlažie má rozlohu 47,7 m2 a k tomu má terasu o rozlohe 8,6 m2. Dispozícia tohto podlažia je tvorená vstupnou chodbičkou z ktorej je vstup do kúpeľne, kuchynky a obývacej izby. Z obývačky je následne vstup do dvoch samostatných spální a na terasu.

Chata je svojou dispozíciou, prostredím, aj celou lokalitou priam predurčená k  zdravému spôsobu života, oddychu a rekreácii. Samotné zasadenie do lona prírody a bezprostredná blízkosť Malých Karpát, majú obrovský rekreačný potenciál na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, zber liečivých bylín a lesných plodov. 4 km vzdialená lokalita Modra-Piesky „Zochova chata“ ponúka lyžiarske stredisko, prírodné kúpalisko, rozhľadňu na Veľkej Homoli, pumptrackovú dráhu a ďalšie možnosti aktívneho oddychu. V okolí je viacero výborných reštaurácií. Vzdialenosť autom od Bratislavy len 25 km.

 Cena: 216 000 € vrátane provízie pre RK

Kontakt: Mgr. Juraj Illavský, KARIN & PARTNERS
0908 708 198    illavsky@karinpartners.sk

Hypotekárna kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať